Cirque du freak

Brossan kom förbi så vi såg filmen ovan. Jävlar va bra den var, typisk film i min anda. Vill inte gå in för mycket på handlingen men gillar man övernaturliga filmer är det verkligen SE VÄRD. Jag och brossan gillade den i massor. Filmen var inte alls lika tippad som många andra i samma sjanger men den var riktigt bra. Både jag och brossan hoppas på en återföljare vilket jag är rätt säker på att det blir då den slutade så.
SE den om ni är filmsugna. Själv såg jag trailern till denna i höstas och kände direkt att här hag jag en film jag bara måste se.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: