Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Promenad.

Tog på mig skorna och gick ut och gick, blev 45 minuter i solen var skönt. Älskar våren jag liksom går runt och småler hela tiden. Våren ger mig energi, solen är bäst liksom. Annars fan ska ha mens i veckan som kommer insåg jag, är därför jag sväller. Jag har inte riktigt förstått tror jag för var nyss jag hade men så är det ju 1 vecka innan mens och jag lägger på mig, alltså egentligen FEL tid att börja banta. Jag lär inte se resultat alls. UPPTÄCKTE nämligen att jag gått upp 2 kg och jag började fan nästa gråta. Så insåg jag precis nyss, menstider thats why. Men det spelar ingen roll. HAR nu lagt upp en lista, jag ska dricka mina nutrilett, äta enligt GI på kvällarna samt gå ut och gå 45 minuter varje dag och sen träna 2 dagar i veckan. Tar jag den dagen William är hos sin pappa på kvällen till träning är en kväll borträknad och tar jag sedan en dag varje helg så blir William också glad för då får han utnyttja gymmets barnpassning. SÅ två flugor i en smäll. Kommer bli bra, för mig funkar alltid snabb bantning om jag vill gå ner. Det där med att banta lugnt 1 kg i veckan under 4 månader till exempel sånt funkar inte åt mig. När jag ska gå ner rasar mina kilon på en gång, ofta när jag bantar går jag ner mellan 2-3 kg på en vecka. Vilket många säger är fel, jag är dock sån som stannar på min vikt jag går ner till, sen får jag mens och går upp 2-3 kg. Men nu vill jag ta bort några kilon jag inte riktigt haft den rätta motivationen till förut men nu ska det gå. Till Juni ska jag gått ner 5 kg i alla fall.

Vad gör ni idag förresten?

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: