Bilar

Chaufför.

Blir tydligen chaufför ikväll. Sonens pappa hade lite kris och ville till Rättvik, så ställde upp. Får hoppas det blir något kul i alla fall, tänkte sova någon timme så man orkar. Brukar ju ta en del på krafterna att vara chaufför. FULLA karlar är ofta ganska energikrävande.

Brossan har nyss varit här så vi har sett säsong 3 av The big bang theory. William ska snart få se den där legofilmen medans jag sussar lite. Bra deal. *s*, finns vissa fördelar med barn i snart börja skolan åldern dom klarar sig rätt bra själva.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: