Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Björn Rosenström en promenad genom mina minnen.

HEHE helt plötsligt fick jag något infall och sökte på Björn Rosenström på spotify. HAHA, hittade alla gamla godingar. Glömmer aldrig den dagen 1998 när Anna och jag stod ute på gården en höst och Anna ringde sin kompis Jenny som hade ”pojkarna som busar” inspelad på band haha. Vi stod och lyssnade och var jätte ROADE och tyckte han var så himla rolig.

Den där gården på barken i Orsa, där hände det allt för mycket galna saker mellan mig och Anna och Christin som alla bodde där. En gång hade någon fiskat? Minns inte vem det var men i alla fall tog vi dom där fiskarna och la runt på hela gården, en slängde vi upp på ett tak och en fastnade på ett fönster. En annan la vi på ens cykelsadel. HAHA, fan va vi garvade.

Sen hade vi världens fester och våran granne var helt galen, så som hämnd tog vi en tampong la i vatten och tog massor med ketchup och snurrade in och slängde in den på gråden till grannen som var knäpp så den liksom hamnade på hennes dörrhandtag. Hehe, snäll man var s . Hehe som Christin påminde mig om när jag och Anna stod utklädda på gården och sjöng Spice Girls och hade tack tal till Oscars galan höhö . Eller när jag och Anna kom på den braiga idén att vi skulle på popstjärnor och började lyssna på 60-tals musik och tänkte att vi skulle starta ett sånt band höhö. Eller när jag köpte en ronny och ragge cd och inte vågade visa att jag hade den (MOGET, vågar inte visa att man äger den) så jag fick mamma att ha den i cd-ställ s .

Eller när jag var med när min då 12 åriga kompis fick sin första fylla. Jag var så generös och bjöd på alkohol var 15 tror jag? Eller vänta de var veckan efter min 16 årsdag (gick i nian). Hehe, helt sjukt.
ÄR fan över 10 år sen nu, tycker de var nyss man var sån där fjortis och bara drack massor och betedde sig helt galet. Fast är glad att man varit vild och galen när man var tonåring, det är en erfarenhet. HADE inte velat varit någon som inte gjort något kul alls. Med de menar jag inte att man måste ha alkohol för att ha kul, jag var utan också och hade skit kul då med. Men minnena med alkoholen tänker jag inte säga var sämre för de hehe, de var nog många gånger precis tvärt om hehe.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: