Hade skit kul igår som chaufför. Åkte runt lite och sen gick dom in på bowlingen i rättvik. Ja jag med. Var väl så där, kändes som ett Etage i miniatyr typ. Är ingen krog människa men blev något besviken trodde typ bowlingen i rättvik var något utöver det vanliga. Etage i miniatyr är inte alls mig grej så det bli ingen mera tripp dit i alla fall om jag inte är chaufför då.

I alla fall så hade jag som sagt kul, kom hem vid fyra och då stupade jag i säng. Sov till tio när det var dags att kliva upp för att åka på tipspromenad och hämta William. Sonens pappa och William vann på den där tipspromenaden som gick runt gruva. Fottade massor men orkar inte lägga in nu. Har pluggat i 3 timmar och har 10 frågor kvar som jag sk dumpa in imorgon efter klockan 8.00 – 11.55 när jag tidsoptimisten tänkt att ha klarat allt då 12.00 så är sista tiden för inlämning. JAJA, jag hoppas på ett godkänt i kursen, något mer tänker i alla fall inte jag göra. Betyget godkänt räcker för mig VG känns liksom inte ens som jag orkar satsa på.

NU ska jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: