Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Uppgiften klar och nu tröttheten som infaller sig.

Bajskorv i mina byxor vilken tråkig jävla uppgift det där var… JAG vill säga att det nog var den drygaste och TRÅKIGASTE böld i röven jag någonsin upplevt. Jag känner mig helt jävla koxig i huvudet.

I alla fall så är jag glad att jag äntligen är klar med skiten, nu hoppas jag på ett godkänt. Annars blir jag surig. Är fan sugen på att dricka vin och alkoläsk i helgen för att fira att jag gjort den där skiten. Någon som är på?

Tänkte jag slänger in lite bilder jag knäppt för att fylla ut tiden lite. Har egentligen inte så jävla mycket att berätta. Så här kommer bilder från helgen och gruvan bland annat.

Jag gjorde mig själv kvinnlig och hade på mig nagellack kvällen till ära.
Fixade till och med fötterna! DE ni, jag var jävligt imponerad själv. Jag som beter mig mer som en karl en en tjej liksom. Förutom de så hade jag på mig högklackat också, blev säkert 190 typ. MYCKET snygga skor, men acka så svårt de var att gå i dom. Jag kände mig såå jävla kvinnlig. Jag är för praktisk numera, mama af praktika typ. Orka gå i högklackat när man kan ha vanliga skor, orka måla naglarna när det tar sån tid och sånt. SMINKA mig gör jag men de andra? Tar lång tid, ont i fötterna. Men nu så. JAG är kvinnlig och jag körde raggarbil. Älskar köra raggarbil, att vara stört på vägen är min gräy. Fick beröm i massor också, fick höra att jag kör bra trots att det är en stor bil och jag är täääy. De ni!

 

Falukoppargruva (Tipspromenad runt där)

Gruvan.

Gruvan.

Gruvan.

Något högt.

Sonens pappa köpte frukost åt mig.
Jag orkade inte äta något klocka 10.00, när vi skulle dra. Så då köpte han denna. Så sjukt sött gjort!
GOD som satan var den också!
Men så gillar jag grisar också. Sviniga och grisiga saker har alltid haft en stark inverkan på mig.

3 Comments

 1. 2010-05-10 @ 14:12:28

  Kära nån va jag blev & känna mej okvinnlig efter att ha läst detta inlägg.. Varken sminkar mej, har högklackat lr nagellack lr ngt alls. Haha

 2. 2010-05-10 @ 20:24:46

  Åhh den ser god ut, har inte smakat, ska nog göra det på lördag.
  Hoppas allt är bra med er.
  Tänkte skriva här.. om tandkrämen. ^^

  Jag fick testa tandkrämen och den smakade väldigt gott och friskt. Jag har ilningar i tänderna och har haft det i flera år, så denna tandkräm kommer jag absolut att fortsätta att använda! Tack för att jag fick chansen att testa den!
  Sophie

  Hehe! Hoppas man kan skriva så? s Är helkass på sånt.
  KRAM och tack för ansiktsmaskerna med, det behövs, har fått så ful hud hehe, måste testa ikväll!

  Haha känner igen mig i inlägget tvångstankar…jag tänker ofta så, skumt… om jag ska gå över en väg ensam kan jag tex tänka.. undrar vad som sker dom jag tar ett snabbt kliv ut framför bilen. Osv.. haha kanske är sjuk. Men tex ”Undrar hur skadad jag blir om jag ramlar från balkongen” osv.. asg Alltså jag är ju livrädd för döden, så jag vill ju absolut inte dö. Men såna där tankar kommer ofta, liksom ”undrar vad som händer om” Men man har ju en spärr så man gör det ju inte.

  <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.