Hälsa & motion

Mamman har grisvärk.

AJ AJ AJ.

Idag har jag varit sjukt aktiv gått och gått och gått. Eller som William sa när han var två, godde och godde och godde. I alla fall så har jag GÅTT mycket idag och det känns mina stackars fötter är helt jävla off och utsidan röven liksom bränner. Jag tror tamme fan jag gått och fått träningsvärk, eller grisvärk kanske passar bättre i och med att värken sitter på skinkorna. SKINKA är ju något man äter för grisar har det, syrra insåg när hon var runt tre att man åt grisens röv så hon sa att hon åt GRISRÖV när hon skulle ha skinka. GRISRÖV.

RÖVAR är kul, eller rumpor. Det går knappt att se skillnad på en präktig röv och ett par tuttar ihop klämda. Alltså trycker man ihop tuttarna så bildas det en rövskåra. SKÅÅÅRA, haha. RÖVSKÅRA.

Rövar, rumpor, arslen. ARSLE mycket bra ord.

Annars har vi alla olika miljoner namn för kvinnans könsorgan. De är så himla tabu att säga något mellan kompisar blir mest ja det extrema ordet alla vet vad jag menar eller de där nere typ. Något som ändå är roligt är dom som försöker förfina ordet med att kalla den för NAMN, som lilla Elsa, Britta eller varför inte GÄRDA! Why liksom? Varför vill man ge den ett namn? I och för säg talar ju karlar om sitt kön helt öppet och de bryr sig ingen om. Dom diskuterar storlekar värre en tjejer. FÖR den som tror att tjejer inte diskuterar storleken lever i den drömvärld. Eller så är det bara jag och mina vänner som diskuterar sånt men de betvivlar jag.

NÄ nu ska jag ta och göra något annat. Kommer update om sonens dag med klassen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: