Ikväll är jag hög.
Tv-serier, film & musik

Ikväll är jag hög.

SKULLE man kunna tro. Jag slänger in lite kvällens roande. HAHA. Tror jag är fjorton idag S

Var jätte inne 1999-2000 alla glodde på den här låten 😉 . Nån sida.

www.hamsterdance.com eller liknade hehe.

HAHA. Så sjukt och roligt XD .

Jag är så mogen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: