Gick med William till skolan idag. Han bad mig gå direkt så jag och ett gäng till mammor satte oss ute i korridoren dessa mammor hade alla små bebisar så jag var den utstötte *s* . Nä då, jätte trevliga var dom alla så positiva och de kändes jätte bra tror William kommer få det super i sin nya skola. Gick sedan tillbaka till förskolan och jag gick ner på stan och mötte Lisa åt kycklingsallad på maestro och sen drog vi runt och glodde hittade inget spännande. Solade vid stora torget, så kommer det en karl typ kanske i 25+ och lägger av världens jävla barkare, jag började as garva och Lisa hade inte hört. Hon såg typ bara att karln såg ut som han skämdes och jag jag skrattade så jag kunde ramlat av bänken, elakt av mig kanske *S*.

Sen drog jag och hämtade William varmt var det upp för hela lugnetbacken. När vi sen var hemma städade jag och sen drog vi på sommarfest på Williams förskola, var ju förskolansdag idag så mysigt. Grillade och sjöng fina sommar sånger. Satt i gräset och åt korv. Sen drog vi hemåt i lagom tid tror jag man hörde lite muller från bergen väl hemma öste regnet ner det var verkligen som hela himlen öppnade sig *s*. Så jag var glad att vi var hemma. Sen låg jag på soffan och var som en fjortis sonens pappa bara men shit du måste vara trött. Drog bellman historier och alla barnen och bara garvade. Sen la jag William som somnade rätt fort och efter ett tag drog sonens pappa hem. Nu ska jag snart gå och sova. Svarar på era kommentarer imorgon.

ÅT katrinplommon igår förresten det gav lite reaktion i alla fall, kanske blir mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.