Småbarnåren

Underbart väder.

Aw. Solen lyser sålde boken och allt riktigt sprätter i kroppen, väl hemma fick jag syn på den svarta katten som stryker runt här. Han tycks vara herrelös då han är här varje dag och ingen i grannskapet vet vart han hör hemma. Det är en han alltså. HAN är dessutom inte kastrerad vilket gör att han pissar på allt. Dock är det synd om honom kattstackarn är alldeles mager. Jag och en av grannarna har pratat mycket om honom då hon själv har en katt. I alla fall på väg hem idag så ser jag honom tänkte att JAG måste ta en bild, grannarna här har lagt ut annons i tidningen men ingen har kunnat tagit bild. Så ser jag grannens katt utanför och det är dags för fajt mellan dom, vet att min granne inte tycker om sånt så sprang in och ringde på henne så hon fick springa ut och hämta sin katt.

Så pratade vi lite medan jag tog kort på kattpojken, skickade dom till tidningen fördel med systemkamera. Han är alltså inte bosatt i området, ingen känner igenom honom. Det är rätt roligt, vi har börjat prata mycket med varandra här i grannskapet nu. Det är visserligen brist på barnfamiljer men jag har insett att det här med lite småprat i trappan faktiskt är KUL, folk har väldigt mycket intressant att berätta. Dessutom tror jag att det är bra. SOM om man åker på semester kan man ha lite uppsikt över andra lägenhet och sånt.

I alla fall när vi stod där och pratade kom William springande med det största leendet och berättar MAMMA MAMMA min skola är här och leker, och visst var det så. Jätte kul hela nuvarande F-klassen dom som ska bli F-1:or i höst var ute här uppe och lekte och lika så en av Williams blivande fröknar så dom lekte massor där ute. William var så glad, han fick liksom vara med dom.

Snart stan och mat.

Den mystiska katten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: