Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Lunarstorm lägger ner.

Stora nyheten på nätet verkar det som, först såg jag det hos en vän på facebook men nu idag POFF kändes som skit många pratar om det hehe. Hur som helst, för er som fortfarande är kvar på lunarstorm men inte ät aktiva och vill spara era blogginlägg ni skrivit tipsar jag som följande program LUNARSPINDELN den ger er en fil som sedans sparas på datorn, ända nackdelen är att den endast tar ner öppna inlägg. Alla inlägg som är privat skrivna (jag skrev endast privat) sparas dock inte, MEN för er som haft mest öppen blogg rekommenderar jag detta om ni vill spara era inlägg.

Det finns dock en viss charm med lunarstorm. Jag var aktiv för i 8 år, fixade min 2000 minns jag, hade något med typiskt fjortis och sen las just den sidan ner då jag inte var aktiv men så började jag igen, den sidan hade jag tills julen 2002, skrev blogginlägg som jag sedan lämnade när jag tog den som jag sedan använde ända tills jag slutade vara aktiv på sidan. Hela 2003 och fram tills jag var gravid v18 skrev jag på lunarbloggen, och var rätt stolt över mina inlägg *S* . Så började folk snacka och jag gillade inte att ha öppen blogg på den tiden kunde man inte redigera inläggen. Innan jag blev gravid med William var jag ute och söp mycket, skrev väldigt tunga tankar och kände väl att jag inte ville ge någon av den sidan av mig själv så alla inlägg fick gå, ångrar en del att jag inte sparade dom, var därför jag sparade ner alla blogginlägg sen. Det är kul att läsa hur man tänkte och tyckte om saker.

I alla fall på lunarstorm har jag haft många minnen och fått många fina vänner. Som Sophie träffade jag där, minns när vi började skriva också för hon var den första jag riktigt pratade om graviditeten hon väntade då sitt tredje barn och jag tyckte hon verkade så snäll och gullig direkt och jag hade INTE fel. Vi började skriva med varandra i diskusen Graviditeter och förlossning tror jag?

Var i diskusen tonårsgraviditeter jag skrev mitt första inlägg om min graviditet också. Minns det så väl, var så förvirrad. Satt i sonens pappas soffan och var vettskrämd på en punkt och så glad på en annan, var i v4 och ny plussad och begrep ingenting nitton år gammal och kände mig som HJÄLP och sånt. Men jag var gravid. Berättade om min situation och fick flera svar, dom flesta var jätte snälla sen precis som alltid i forum så finns det vissa som är skit otrevliga och bara vill vara jävlig mot en, men jag kände att jag fick STÖD från andra, som var ungefär lika gamla som mig själv.

Sen fick jag i april tror jag det kan ha varit en inbjudan till klubben Ungmamma där på lunarstorm. En klubb som var riktigt bra, det var aktivt och kravet var att man skulle vara ungmamma för att gå med, alltid roliga debatter och man lärde känna folk. Idag känns det som ett helt annat liv. LUNARSTORM tiden, men jag tror att lunarstorm och unga ungdomssidor är väldigt bra, ungdomar får stöd. Hittar andra som har samma intresse och livssituation.

Nu försvinner lunarstorm, och det var en tid jag alltid kommer minnas när jag befann mig där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: