Älskar verkligen den här vita klänningen jag köpte på JC för 2 år sedan, den har ett väldigt fint fall tycker jag sen är den mjuk. Är egentligen ingen klänning och kjol tjej men ibland blir jag flickig av någon anledning. I morse. Eller kvinnlig. Haha jag är typ man förklädd till kvinna typ. Eller ja när det kommer till vissa saker. SOM kläder, älskar hoodies och sen jeans, går helt i bekväma skor och finskor finns det allt för lite av här hemma, nagellack är typ OJ ska jag prova använda de kanske och sånt. Däremot är jag as noga med smink vilket är kvinnligt HUR många män sminkar sig? Sen tänder jag på män då, och jag är uppenbarligen inte man så jag kanske är någon grottmänniska från planeten jag bryr mig ganska lite om sånt.

Jag

Favoritklänningen

Maddy paddy pojkflicka

6 kommentarer

  1. Jo, det är öppet alla dagar utom några storhelger där 🙂 Men sen jag fick byta arbetsplats har det blivit mindre för henne att sova där 🙂
    Ska även ha kvar platsen i höst, eftersom det kan behövas ob-tider då med 🙂

    1. Marlene – Hehe, tänkte om de var sån där STOR 😀 . Sån vill ja ha fast bor i lägenhet haha. Tack ^^, . Allt bra med dig annars? Kramar

  2. härliga bilder du har tagit!!!!

    Sv:ja det var en nervös tid. Men det gick ju bra… Nej jag tror inte att det är resten av livet. Men jag tror att det kan komma tillbaka om hon blir förkyld, som jag tror det hela började med… 😉
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: