Förresten tipsar än en gång för er som fortfarande (jag är för länge sedan borta) är kvar på lunarstorm och har kvar blogginlägg där som ni vill spara innan sidan läggs ner för alltid att använda er av lunargrabber den tar ner alla era inlägg på datorn och har ni som jag till exempel wordpress som program i era domäner eller använder er av wordpress ändå kan ni föra in era inlägg. Helt klart värt de. Vill någon ha hjälp att ta ner inläggen samt bilderna i galleriet så säg till. Jag kan då hjälpa er samt fixa in det i era bloggar. Bara att skriva en rad. Så fixar jag detta.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: