Dark Mode Off / On
Städa

Renbäddat.

Renbäddat sängen. Seriöst finns det något som är så härligt som när man gjort det? Bäddat rent sängen och vet att när man sen går och lägger sig luktar det så där gott och är så där HELT underbart att krypa ner. Hatar att sova i sängkläder för länge. Får för mig att det är massa äckliga kryp där då, ja jag vet de är kvalster men äckligt och sen typ sand och annat. NÄ jag föredrar att lägga mig i renbäddat så himla underbart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: