Jag har fått prova detta via buzzador och vill därför tipsa om detta. Det var spännande och bra, dock har jag personligen sällan tid att lyssna på men jag TROR att detta är väldigt tacksamt vid resor nu under sommaren. Koppla upp telefonen via bilstereon eller kanske bara när du hänger i hängmattan. Avkopplande med en bok, helt klart en tjänst jag rekommenderar folk som har tid. Är du sugen? Gå in på storytel och prova!

För er som är sugna på buzzador? Det är ett företag där du får gratis prover och produkter och testa och ge ditt omdöme. Jag har varit medlem i 5 år och fått massor med saker helt gratis. Godis, flingor, halstabletter, sminkprodukter med mer. SÅ gå med, inga värvnings krav eller något sånt bara gratis och roligt!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: