Känns som jag inte bloggat något bra i helgen. Haft annat för mig helt enkelt. Så kan det ju vara ibland. Bestämt mig för att dra norr ut imorgon en sväng. Kommer hem igen. Tar med systemkameran och tar lite bilder. I och för sig vet jag inte vad man skulle kunna fotografera där uppe men det kanske dyker upp något av intresse. Ska träffa mormor som jag inte träffat på ett tag. Och Orsa som jag ska till har jag inte träffat på ännu längre tag. Var där senast i Mars eller April förra året. Inget ställe jag ens vill betala för att åka till egentligen men känner att jag vill träffa min mormor. Vi drar tidigt ska åka in på statoil i Herrhagen på morgonen och posta ett paket som ska åka med DHL till en tjej som handlat av mig på tradera.
Idag har jag gjort extremt lite men de känns okej, har legat och läst om Harry potter sista boken, läste den på engelska när den kom ut men nu läser jag den på svenska. ÄLSKAR Harry Potter böckerna dom är så himla bra. Minns när jag läste en för jag inte hade något annat för mig, nyss flyttat hemifrån och gick till bibblan och blev fast VILKA böcker, läste första och andra boken och bara WOW. Sen väntade jag på att fler och fler skulle komma ut. Sällan jag blir så där fast i böcker och ännu mer sällan jag läser om böcker, men Harry Potter det är så mycket man missar i dom. SÅ mycket man vill ha koll på. Verkligen böcker för mig helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: