Nyss städat. Före det har jag varit på och tagit mina sprutor, sen åkte jag till sonens pappa och spenderade några timmar där. Nu är jag hemma, blir lite skräckfilm ikväll och godis med Christin ska bli SKOJ. Längesen vi sågs, annars vet jag faktiskt inte vad som händer? Borde kanske ta och plugga får se när jag gör de.
FAN vilket tråkigt inlägg. Jag lovar skriver mer ikväll.

2 kommentarer

  1. sv: visst är den! 😀 kan rekommendera serien pretty little liars också, den är så sjukt bra och jag älskar den, kan aldrig få nog fast de bara finns 7 avsnitt än sålänge ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa