Författarens egna ord. Nu går jag och lägger mig så jag har lagt mig.
Författarens egna ord.

Nu går jag och lägger mig så jag har lagt mig.

Har kopierat och kopierat, klar med februari 2006 nu. Men nu ska jag gå och sova. Är skönt att faktiskt kunna se hur mycket man skrivit när allt blir samlat på samma ställe, liksom grejen att blogga är väl att kunna gå tillbaka i tiden och läsa liksom. Imorgon tänkte jag ta mig en lite promenad. William är hos sin pappa hela helgen därför är det så där läskigt tyst här hemma. OGILLAR när det är tyst jag föredrar ljud och rörelse här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: