Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Nu går jag och lägger mig så jag har lagt mig.

Har kopierat och kopierat, klar med februari 2006 nu. Men nu ska jag gå och sova. Är skönt att faktiskt kunna se hur mycket man skrivit när allt blir samlat på samma ställe, liksom grejen att blogga är väl att kunna gå tillbaka i tiden och läsa liksom. Imorgon tänkte jag ta mig en lite promenad. William är hos sin pappa hela helgen därför är det så där läskigt tyst här hemma. OGILLAR när det är tyst jag föredrar ljud och rörelse här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.