Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Drama i natt.

FY fan! Igår kväll eller natt? Satt jag vid datorn hörde världens duns och skrik här utanför och reagerade mig OJ vad hände och kollade ut genom dörrhålet, såg en man komma ner för trappen i full fart, trodde någon kanske ramlat men visste inte gick någon sekund så ringer han på dörren helt fanatiskt och skriker ÖPPNA jag måste ringa polisen, jag blev helt stel tänkte först HUR fan ska jag göra ska jag öppna eller inte? Öppnade för oroade mig för om han skulle väcka William, han började jag har blivit misshandlad så fick ringa polisen som kom hit. Var rejält obehagligt, känns så här nu fortfarande att jag är uppskärrad av händelsen. Stängde av datorn och tänkte jag går och lägger mig, men så kom jag och tänka på att risken kanske är stor att polisen ringer på dörren och vill ha uppgifter så jag tog helt enkelt och gick ut och frågade, fick svaret att de ville dom och hade tänkt fråga mig redan innan. Berättade de lilla jag visste och kunde gå och lägga mig sen. Kände mig uppskärrad sen. Jag bor på ett lugnt område här händer det ALDRIG saker så händer något sånt här, klart det fick en att bli oroad.

Related Tags:

8 Comments

  1. Uh, va läskigt! Jag skulle nog inte vågat öppna. Lite skärrad sen en alkis ringde på med dunken i handen och fråga oss om sprit.. Då bodde vi inte här, men det finns ju skummisar överallt :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: