Även om jag personligen har fobi för allt som har med båtar att göra tycker jag ändå det är kul att se på bilder från olika kryssningar. Jag kom precis över sidan MSC Cruises som har kryssningar i Karibien ser det inte underbart ut. Jag kikade runt och bara kände längtan efter att åka bort. Sidan är bra uppbyggd också, lätt att kolla runt bland länkarna och det går att läsa om de olika båtarna, det står även på sidan om olika kryssningarnas syfte. Hittade en som skulle passat mig barnkryssning. På båten kan du lämna barnet att leka med utbildade lekledare och det verkar finnas en massa kul där, jag tänkte direkt att det är något min son älskat att göra. Tänk en hel dags lek med personal, det är ålders integrerade grupper vilket är toppen då barnen kan leka med just de dom tycker är roligt.

För mig såg jag spa avdelningen vilket jag inte kan låta bli att lite smått drömma mig bort till, tänk av skönt att kunna lägga sig på spa och känna sig riktigt ompysslad en dag medan man vet att barnet har det jätte kul bland personal och andra barn. Jag drömmer mig lite lätt bort och tänker att nog hade det varit kul att bli lite ompysslad denna höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: