Dark Mode Off / On
Reklam

Småbarnsförälder?

Buzzador har nu kampanj för er med nyfödda från 1 juli tills 1 september i år. Är du en av dessa så tycker jag du ska anmäla dig på buzzador. Jag har varit medlem väldigt länge så jag vet att det funkar. Du kommer att få saker till din nyfödda helt gratis. Det vill du väl ändå inte missa?

Är du förälder till barn födda mellan 1 januari 2009 och 17 mars 2010 finns det också en liknade kampanj. Gå med i buzzador och få gratis saker! Det funkar jag lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: