De är ingen hemlighet att jag är kåt på serien förhäxad. Jag började följa den 1998 eller 1999 när den visades i Sverige för första gången. Det var vinter är därför jag inte vet om det slagit om till 1999 ännu. Det var samma år jag förlorade oskulden i alla fall. Såg serien och var helt SÅLD, skrek som fan i första avsnittet när han hoppar fram och ska döda dom i första avsnittet. Jag har sedan följt seriens ALLA avsnitt tills den till min stora sorg las ner 2006, jag var rejält ledsen och det var en sorg jag grät och klarar fortfarande inte av att se forever charmed som är sista avsnittet utan att gråta haha. SÅ jävla knäpp var jag i förhäxad. Det var en domedag för mig och det kändes som dom dog typ när dom la ner serien. När Piper väntade Chris så väntade jag William, därför blev avsnitten extra speciella det hon gick igenom KÄNDE jag också. I den säsongen är hon ju också gravid på riktigt Holly skådespelaren och fick en son under våren eller om det var sommaren 2004 så vi var preggos samtidigt jag och hon, som förövrigt är min favorit i serien. Hur som helst jag har börjat samla på dvd boxarna för längesen hade säsong 1 + 2 som jag fått av min lillasyster i julklapp nu var det rea på dessa ta två betala för 1. Så jag passade på tog tre boxar så säger Lisa MEN ska du inte ta något mer? Eftersom jag då blev förvirrad började jag leta så säger Lisa dom har ett tilläggsspel här till the sims 3 JAG bara WOW det var ju de jag velade på för någon vecka sedan så det fick jag gratis kan man säga. Betalade 398:- för allt och det kallar jag fynd för en charmed kåt som mig själv.

Finns 1 serie som gjort mig så besatt förutom CHARMED och det är THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: