Medverkan i media Tidningen 14 maj 2009.
Medverkan i media

Tidningen 14 maj 2009.

Kom på att de kan vara kul att faktiskt ha det här i bloggen också. Har faktiskt varit med i tidningen några gånger. Dalarnas tidningar brukar vara rätt i farten, så man hamnar med ibland. Detta kort samt intervju togs på jobbet den 14 maj 2009. Jag var verkligen riktig förskolevikarie då så där OJ är tidningen här och MÅSTE dom intervjua mig?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: