Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Ont i knät en hel dag.

Jag tycker INTE det här är så roligt. Har riktig värk bokstavligt talat i knät det är ingen blåmärke eller så men det känns rejält när jag går, begriper inte vad jag gjort?

Har försökt med matten med begriper inte ett skit haft seminarium alltså, efter seminariet så diskade jag, ska storstäda imorgon tänkte jag. Funderar på att börja äta efter gi eller nått. Känns helt meningslöst att skriva idag, hatar korta inlägg vill helst skriva intressanta saker men kommer ett till inlägg snart med roligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.