Jag sitter här och lyssnar på jag ska deppa igen totalt låtar haha. Ändå är jag inte alls så deppad som man skulle tro, snarare sjukt harmonisk idag. Imorgon tänkte jag stor städa här hemma. Strax blir det sängen, känner att det ska bli skönt att krypa ner i min rymliga säng. Älskar att sova, det första jag tänker varje morgon när jag går upp är SNÄLLA låt mig få sova någon stund under dagen. Haha, att sova är liksom mig grej.

Brukar tänka på han “Bo i Bilen Mannen”. Tänk om man kunde nöja sig med att bo i en liten Volvo och inte tycka att det är någon större skillnad på att bo i en bil och bo i lägenhet, och det han gör på dagarna är sover och lika så på natten. Jag älskar såna där vad ska man kalla det “orginal”.

Tänker på alla såna man sätt i sitt liv. På hemorten finns en kändis som cyklar land och rike runt med sin basketboll, och här i Falun går det runt en galen tant som brukar ge sig på folk och sparka på barnvagnar (dock aldrig sett henne själv) , däremot har jag sett alkisen som brukar erbjuda folk att följa med och sova på hans arm. Glömmer aldrig för 3 år sedan när Anna, ÖH sova på din ARM? Var ligger din säng då? Han bara, SÄNG? Näe alltså jag bor ute jag, Anna: JAHA nä usch då tänker jag då verkligen inte sova på din arm, haha fy fan vad jag garvade. Anna med svar på allt *haha*. För folk som tro att hon tänkt följa honom på riktigt så NEJ hon drev självklart med honom.

Men såna där orts profiler som får namn som tomten, eller vad det nu kan vara finns nog överallt. Galna tanten eller vad det nu kan vara. Men ändå vilket lätt liv dom måste leva. Som en från en by utanför Mora till Älvdalen för mjölken var 50 öre billigare där.

Men något charmigt finns det med såna människor tycker jag ändå.

4 kommentarer

 1. “Bo i bilen mannen” måste ju va han från min hemby! Alla visste ju om det, och det var ju så himla obegripligt för ett barn. Kunde verkligen inte få ihop det där 😛
  Enkelt på sina sätt, men hur gör man med mat osv? Och toa! (Det tänkte jag dock INTE på då, men där han stod fanns det ju inga officiella toaletter. Vars skiter man då? :P)
  malle recently posted..sötaste 1-åringen

  1. Malle – Det är det nog, han var med på 100 höjdare, bodde någonstans uppöver men vet inte var? Hehe, han hade maten fryst bak i bilen och sen visade han nån grill har jag för mig i repotaget. Men toa är ju värre men han gör väl som djuren skiter i de fira *S* .

   1. Japp, det är han! Vet att jag både läste och hörde att det skulle vara med, men såg aldrig det avsnittet själv. Han bodde 7 mil norr om Umeå.
    Heh okej, ja något sånt måste det ju vara… Kissa ute är ju en sak, men skita? Skulle jag va tvungen skulle jag hellre knipa ihop i en vecka än å göra det! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: