Började morgon med att lämna William på skolan, sen gick jag till maxi och handlade Gull-Pia och Min allra käraste syster åt en tjej som bad mig skicka den till henne igår.
Köpte även min allra käraste syster dvd åt mig själv. Känns rejält bra, velat ha den sedan jag var liten. Nu blir det storstäd här hemma, tvätta och göra det kliniskt rent här hemma är ju snart HELG igen och om en vecka fyller William ju år, så ska försöka få med Björn till Borlänge och barnens hus imorgon och handla lite födelsedag grejs. Helst vill William ha Harry Potter lego (han har förövrigt fått en vildkattunge som heter Harry Potter, men kallas Harry *lol . Men Harry Potter legot har inte kommit ut ännu som jag förstått det tyvärr men finns säkert något annat också William sa något om transformers också. Blir dyrare och dyrare krav på leksaker.

Nä nu lär jag sätta igång och städa!

Min Allra Käraste Syster

Nu ska jag berätta en hemlighet som inget vet mer än jag.
Jag har en tvillingsyster. Tala inte om det för någon, inte ens mamma och pappa vet om det.
Hon heter Ylva. Själv heter jag Barbro. När jag vill träffa henne så kryper jag ner i hålet under rosenbusken…

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: