Ja i alla fall om man skulle tro smset jag fick i morse och jag tände till faktiskt innan jag läst hela haha.

Fick sms av Sofie, så stod det så här “är du med barn” jag bara WHAT?! Vad fan springer folk omkring och säger nu då. Så fortsatte jag läsa i helgen. Då insåg jag att AHA hon vill nog ha med mig ut eller nått haha. Jag blev rejält förbannad först tänkte vad är det nu folk sprider ut för jävla rykten att jag är med barn utan att vet om det själv. Folk snackar ju jämt så jävla mycket så tänkte att bara för att jag blivit tråkig och håller mig inomhus tror väl folk en massa. Så vitt jag vet ännu är jag inte gravid. SOM sagt så vitt jag vet, jag kan ju inte säga att jag ÄR gravid eller INTE är gravid eftersom jag inte fått min mens ännu men jag tror knappast att jag är gravid skulle jag vara det skulle jag nog mest bli förvånad HAHA.

Tänkt att man kan tända till på två röda på grund av att man vet att folk snackar en massa skit jämt *S* .

5 kommentarer

  1. Haha! 🙂 Vet du, drömde om dig inatt *s* Jag gjorde ett test (sticka) så kom det fram 2 streck och jag tänkte att åhh jag måste messa Madde! Hahaha.. jag blev såå glad och förvånad att det kom upp 2 streck så tydligt, sedan när jag tittade närmre på testet så var det ett ältest och inte ett gravtest haha.. och jag kände verkligen besvikelsen.. tänkte att vafan, äl nu !!!? Hahah…

    1. Sophie – 😀 . ÅH tänk om det är en sanndröm fast på riktigt att det inte är ÄL utan graviditetstest istället 😀 . Spännande 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: