KUL nu fick jag veta att mina smycken jag beställt från Juveliassmycken är på väg. Spännande, tog ett namnsmycke och ett par jätte söta örhängen med änglar på. Blev helt kär i denna webshop, den är så mysig och trevlig på något vis. Inbjudande. Jag är sån som inte handlar i webbutiker som ser för vad ska man säga för mycket ut. Jag vill ha enkel men stilren design för att jag ska känna mig för att handla. Så nu blev det alltså denna jag fastnade för.

(bilderna lånade från Juveliassmycken.se)

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: