Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

På väg från Juveliasmycken.se

KUL nu fick jag veta att mina smycken jag beställt från Juveliassmycken är på väg. Spännande, tog ett namnsmycke och ett par jätte söta örhängen med änglar på. Blev helt kär i denna webshop, den är så mysig och trevlig på något vis. Inbjudande. Jag är sån som inte handlar i webbutiker som ser för vad ska man säga för mycket ut. Jag vill ha enkel men stilren design för att jag ska känna mig för att handla. Så nu blev det alltså denna jag fastnade för.

(bilderna lånade från Juveliassmycken.se)

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa