Tweenieåldern

Effektiv morgon.

Ringde klarna och det var lugnt. Pjuhhh, så nu kan jag med gott samvete lämna tankar om räkningar för den här månaden också.
Ringde skolan så nu börjar jag litteraturvetenskap 2 kursen på måndag via distans känns helt okej. Distans är ändå rätt soft FAKTISKT.
Ringde även koordinatorn och frågade om jag kan bli flyttade från grundskolan tidigare år till senare år. Just ja det allra första jag gjorde var också att sjukanmäla William.

Rensat avloppen har jag gjort också. SÅ jävla ur äckligt så det finns inte. BLÄÄÄÄÄ och både William och jag höll på att kräkas av lukten och synen. Nog för man städar dom där jävla rören ofta men det blir fan lika vidrigt igen snabbt. Fattar inte, det är INTE najs. Nu ska jag duscha. Får se vad dagen ska erbjuda mer är ändå fint väder ute idag. Kallt säker men ändå fint väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: