Lärarprogrammet Wohooo överskottsenergi eller dampslag?
Lärarprogrammet

Wohooo överskottsenergi eller dampslag?

Herre jeiseus jag tror jag fått någon sjukdom gjort massor med saker idag. Så nu har jag sökt till vårens kurser blev: Svenska 1 samt att jag tog barn och ungdomars språkutveckling eller något sånt 3 kurser i svenska som andra språk. Känns soft behöver mycket att göra för att liksom få för mig att göra något. En slags spark i röven liksom.

Nu ska jag fixa lunch till William. Förresten ringde jag haraldsbogymnasiet och bokade klipp och färgning också men nu ville Björn att jag skulle boka åt William med så ska ringa runt ett eller ja ett och höra om man kan byta till eftermiddagstid eller ja höra vilka tider dom är på så drar jag med William och klipper han med så får Björn komma dit och hämta också för William skulle aldrig ha ro att sitta och glo på mig när jag blev klippt och fixad haha. Lika bra att slå två flugor i en smäll.

Vi ska dra till Vika och Björns jobb tio över tre idag för att dumpa av William med hans farmor (Björn och hans mamma jobbar på samma ställe), sen drav vi (jag och Björn) vidare till Borlänge och barnens hus för att handla presenter åt William som alltid runt födelsedag och jul. Är faktiskt jätte bra att handla ihop så där tycker jag. Vet inte hur andra föräldrar som inte är tillsammans gör men jag och Björn har alltid gjort så. Blir dels billigare och man kan köpa mer då, dyrare saker och sånt.

Nä nu ska jag fixa lunchen och ringa Haraldsbo Gymnasiet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: