Tweenieåldern

Magsjukt barn igen.

Härligt så fick William magsjuka igen. I lördags hade han ju spysjuka, igår kom skitsjukan. Jag tycker SKITSJUKAN är värre en spysjukan. Skumt nog så föredrar jag att spy framför att sitta och skita. När man får såna där så vill man bara dö, man sitter på toan och är så sjukt trött och det bara rinner ur en och man ber till gudarna att få SLUTA skita någon gång för att få sova. När man sen tömt allt vad man trodde fanns i tarmarna och man går till toaletten kommer det igen som en ovälkommen gäst. Det var synd om William i natt.

Björn ska komma hit till halv tolv och hämta William för jag lär plugga och har 5,5 timmars seminarium och föreläsningar idag så det är nog bra att få det gjort. Känner mig riktigt taggad. Ska se om man kan låna stolthet och fördom också, annars kanske jag hinner börja läsa den. Jag har den inför seminariet nästa vecka och det känns som jag vill ligga före min tid lite.

Nej ska duscha och göra min till en människa nu!

4 Comments

  1. Usch och fy med magsjuka!!!!
    Hoppas det går över snart!

    Sv: Ja visst är det roligt att cykla. Mindre roligt att ha träningsvärk i flera dagar sen… 😛
    johanna recently posted..oj oj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: