Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Donar för kalaset.

NU är ballongerna uppblåsta och dom hänger fint i hallen och på ytterdörren. Satte också upp en lapp det står Hipp Hipp Hurra! William fyller sex år idag där ute. Är så kul att fixa för kalas ska blåsa ut lite sån där snörgrejer heter de serpentiner kanske? På bordet imorgon.

Snart 3 oktober! Jag är nog lika uppspelt som William, konstigt när man fyller år själv känner man inte så här men när ens barn fyller så känns det i massor. Jag minns känslan av födelsedagar och kalas som barn, hur det pirrade i hela kroppen!

Dörren

Hallen (och ja ugly tapeter men får se om jag ska betala för dom eller göra något själv. FAST värst är nog proppskåpet från 1900 frysifast)

Ballonger, (vill köpa nya egna dörrar vita men får se när)

Intill köket

NU väntas bara morgon dagen, med födelsedagsbarn och sång. Tårta och paket för William.
KOMMER bli underbart!

6 Comments

 1. Så fint du pyntat :O).

  Var i Falun bor du? Vi bor precis bakom tängergården så jag har fri underhållning varje gång det är underhållning där hahahaaa. Tråkigt att han blev magsjuk.

  Ja dagen har varit bra, känns lite konstigt att överta äldsta dottern rum, men tyvärr så är huset för litet för att vi ska kunna ha ett rum stående tomt nu när hon pluggar på bortaplan :P.

  Hoppas din dag varit bra den med 😀

  1. Helen – Tack 😀 . Vi bor mitt i stan. Högst upp på svärdsjögatan precis innan lugnet rondellen. Svårt att förklara det blir mot knoppen men är ändå inte knoppen. Tandläkaren ligger en bit in. Folk som kommer hit och fått tandställning någon gång eller varit med någon som fått brukar säga att USCH där var man många gånger haha 😉 . Mitt i mot ligger kyrkogården =) .
   Va kul att bo så nära. Jag har inte varit ut till Enviken och Tänger men hört att de är så fint där ute 🙂 .

   Förstår dig precis, skulle nog göra som du att helt enkelt ta över rummet när det ändå inte utnyttjas hela tiden 🙂 .

  1. Linda – Han säger Tack, kanske inte nu när han sover men sen i alla fall 😀 .
   Våran söndag kommer säkert bli bra hoppas eran blir det också 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: