Högtider & födelsedagar Tweenieåldern

Hipp HIPP HURRA!

Till min älskade William som fyller 6 år idag. Nu ska jag gå och sova blir massor att göra från klockan 8.00 och framåt. Födelsedagssång, tårtbak och sen ska vi till citygross och handla. Hämta mitt nya minneskort så jag kan ta MASSOR med bilder. Är så glad. I sex år har jag varit mamma! Dom bästa sex åren i mitt liv.

Han föddes visserligen 12.55 men ändå, 3 Oktober är hans födelsedag!

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: