Fy fan vilken huvudvärk!

Gah seriöst detta var bland de värsta till huvudvärk jag haft mår verkligen milt sagt som ett krockat skithus! Jag och öl och alkoläsk är fan ingen bra combo och ändå så lär jag mig aldrig. Huvudvärk och jag ser ut som ett krockat skithus upp på allt. Najs eller INTE! Gah får fan lite ångest, men hade riktigt trevligt. Var roligt att träffa Linn och prata lite ja dom andra med.

Fulade mig på kort så när dom där kommer ut på feeejsboken kommer väl folk fundera men de skiter jag i. Jag älskar att spexa på fyllan och bete mig roligt. Orka med alla åh jag ska vara så fiiin. Blä bättre fula sig och ha roligt än fina sig så folk tror man är en dam. Blä!
Nu ska jag hänga tvätt, diska och plocka ur diskmaskinen. Trotsa min bakishet alltså.

Tina lär sig öppna med en tändare.

Smack.

Linn

Tina dricker öl eller om de var vin?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: