Gah seriöst detta var bland de värsta till huvudvärk jag haft mår verkligen milt sagt som ett krockat skithus! Jag och öl och alkoläsk är fan ingen bra combo och ändå så lär jag mig aldrig. Huvudvärk och jag ser ut som ett krockat skithus upp på allt. Najs eller INTE! Gah får fan lite ångest, men hade riktigt trevligt. Var roligt att träffa Linn och prata lite ja dom andra med.

Fulade mig på kort så när dom där kommer ut på feeejsboken kommer väl folk fundera men de skiter jag i. Jag älskar att spexa på fyllan och bete mig roligt. Orka med alla åh jag ska vara så fiiin. Blä bättre fula sig och ha roligt än fina sig så folk tror man är en dam. Blä!
Nu ska jag hänga tvätt, diska och plocka ur diskmaskinen. Trotsa min bakishet alltså.

Tina lär sig öppna med en tändare.

Smack.

Linn

Tina dricker öl eller om de var vin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: