Idag har dagen som ni förstått handlat om kalas. Helt underbart! Sex år som mamma med en sexårig son. Det är stort om 10 år kanske han flyttat hemifrån och studerar gymnasiet på annan ort. GAH! Jag flyttade hemifrån när jag var 17. Nästa år har jag bott hemifrån i 10 år alltså. Känns slänge, har varit mamma i 6 år och bott hemifrån i 9.

Dagen har varit helt underbar. Trevligt folk, William har fått massa fina presenter och tårta och ballonger, sång och skratt. Ja och LEK med så klart. Tänkte slänger ut lite kalas bilder så får ni på vad han fått för något sen. Vi ska äta tacos nu strax och sen ska vi väl vila skulle jag tro. Man blir ganska trött fast det bara är barnkalas.

Tack till alla som kom idag och alla fina presenter och TACK för alla sms och facebook och här med. Ni är underbara <3!

Morgon paket. Med sång!
(William drömde en mardröm på natten så kom över till mig. Han låg sen och knuffade på mig så jag skulle vakna och låtsades sova)

Morgonpaket (tog bilden efter han öppnat)

Paket från Williams släkt.

Öppna paket.

Öppna paket.

Tårta som Björns farmor gjort.

Utblåsta ljus!

STORT GRATTIS TILL DIG WILLIAM!
MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG MEST I VÄRLDEN!

8 kommentarer

  1. Ojoj han börjar bli stor din kille. Jisses. Så fort d går. Minns när jag träffade dej ordentligt sist, då va han fortfarande i din mage. Obegripligt att d e så länge sen ändå.
    KackMarie recently posted..Stämpla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: