Fika & måltider

Baconröra

Gjorde baconröra till middag. Seriöst finns det något som är så gott och ändå är vardagsmat?

Related Tags:

4 Comments

 1. Vad e det för sås baconen är i? (= recept? ) Jag har nämligen både bacon och pasta hemma så vore kul att gotta till de lite! 🙂

  sv: jag förstod inte helt ditt svar haha 😛 Jag tror du menar att om du kommenterar hos någon annan, så vill du hellre att den svarar hos sig då. Så att diskutionen kan fortsätta i rätt inlägg och inte hos dig? 😛 (Dvs, det här svaret är kanske irriterande för dig? :P)
  Mariel recently posted..Det stavas T – R – Ö – T och T…

  1. Mariel – nej nej inte så. Om man kommenterar som du gör nu är okej. Men vissa dom skriver bara. Sv: Tack.
   Då tycker jag inte riktigt att det fyller någon funktion att ha det i blogginlägget. Men som du gör nu svarar helt är okej 🙂 , då blir det samma ämne fast med svar också 🙂 .

   Baconröra såsen gör jag så här: En bit purjolök (vanlig går också eller så skippar man löken) , 1 burk bluechees 1 burk creme friche sen salt och peppar 😀 . Ja är man många i familjen ökar man ju bara på efter hur många man är. DET är sjukt gott. Men stek bara baconet varmt tillsammans med löken sen häller man i bluecheesen och Creme frischen (bluecheesen burken är från creme bonjure)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: