Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Sätt tvångströja på ålderdomshemmen!

Haha den här artikeln i DT (dalarnas tidningar) , jag har nu garvat mig helt kissnödig. När jag såg den igår kväll visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Alltså att väktare blir misshandlade utanför Willys är INTE kul. Men kommentarerna under inlägget och framför allt denna som är omringad. Läst den, jag skrattar fortfarande (Kopierar bilden då jag tror kommentaren kommer tas bort).

Den där delen

Klicka på bilden för förstoring om du inte kan läsa.

De gick tydligen inte så gör ett citering ”

Signatur: Lås och bom

”Jag blir

så arg när det springer runt sånna här ungdomar på våra gator och bara

förstår. Ser och hör om sånt här varje dag, nu bara några dagar sen var

det ju rån. Hur ska våra barn kunna leva och växa upp i ett samhälle när

det är rån och överfall hela tiden. Nej inför tvångströja och fotboja

på ålderdomshemmen!”

9 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: