Lärarprogrammet Stolthet och fördom.
Lärarprogrammet

Stolthet och fördom.

Kollar på stolthet och fördom eller Pride and Prejudice från1995 som vi fått i uppgift att se inför skolan. Även Bridget Jones Filmen och boken har dock både sett båda dom så kikar på stolthet och fördom för de har jag inte sett. Min uppgift är att se om dessa påminner om varandra något jag är villig att erkänna. Mamman i båda är pinsamma och desperata att gifta bort sina döttrar, sen aningen roligt att Mr Darcy är med i båda. Eller hur det stavas, man inser ju att hon som skrev Bridget Jones utgick lite i den här novellen.

Annars dagen har varit lugn. Träffade Lisa en stund, gick på maxi och pratade och skrattade. Hämtade William och nu gör jag inget mer en sitter här då.

10 Comments

  1. Ja, Bridget Jones bygger ju på stolthet och fördom. Hon ogillar Mr Darcy i början men gillar honom mer och mer, han har en riktigt ocharmig tjej som vill åt honom, hon har en hysterisk mamma m.m. Båda är bra, jag gillar verkligen stolthet och fördom miniserien, antar att det är den du tittar på?
    Britta bloggar recently posted..Middagstips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: