Åh börjar längta efter sommaren nu. Varmt väder, solen och framför allt ROCKSTAD FALUN. Var så sjukt kul i våras, bra musik och stämningen. Skrattade typ båda dagarna och öl i mängder. Såg på Dalarnas Tidningar nu att Rockstad kommer krocka med Falukalaset men för mig är det givet att jag ska befinna mig mest på rockstad uppe på lugnet. Tror det kommer bli skit kul, första banden skulle släppas nu den 20 oktober så jag väntar och väntar S . Ska passa på att köpa biljett snabbt också stod att det skulle vara nått bra om man var snabb så de ska göras S .

Åh längtar massor till sommaren 2011 när jag får lyssna på bra musik igen, träffa trevligt folk och dricka bärs. Någon som vill haka på och festa med mig första helgen i Juni på rockstad Falun?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: