Är ute efter ett linneskåp gärna vitt och en stege. Jag skulle vilja ha linneskåpet inne i vardagsrummet och ställa foton på kanske min digitala fotoram också. Får jag ta på en i annan färg så vill jag måla om den vit. Funderar verkligen i massor vart jag ska få tag på ett sånt. Dels kan jag ju då ha foton under men också lägga in som gardiner och sånt i. Får se nu är jag i shoppingtagen igen höhö. Miss shopping det är jag de.

En annan ska jag är ute efter är en stege, jag skulle även vilja ha denna i vardagsrummet med tanken om att lägga filtar på varje steg på stegen. Undrar smått vart man kan få tag på detta? Sen börjar suget efter Ikea dra i mig också. Tänkte att jag borde åka dit köpa lite soffkuddar och sånt. Får se nu drar det mot vintern vilket betyder att mina inredningsnerver går på helspänn.

4 kommentarer

  1. Haha, låter som mig! När hösten kommer så börjar inredningstarmen att suga, hade jag haft pengar så hade jag fixat om en hel massa här hemma. 😀
    J recently posted..Billiga veckan

  2. fint med en digitalfotoram önskar mig en sån med, du kan väl kolla på ikea de kanske har stegen elr?

    sv: visst är de, men det var jag som pruttade och kommentaren kom från hennes pappa hahah
    jaså vad rolig, då får jag väl säga välkommen =)

    1. Julclaude – Jag har kollat på nätet fanns ingen där men ska försöka ta mig dit dom kanske har 😀 . Digitalfotoram är skit bra jag är jätte nöjd med min köpte den på cdon.com för ett bra pris, men går säkert att hitta fler billiga där. HELT klart värt de 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: