Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Oro?

Beställde ju ett wii förra veckan. Så nu har jag börjat läsa och det står att dom har lång leveranstid folk som fått vänta, inget svar och otrevlig personal. Blir jätte oroad. Brukar alltid kolla innan jag beställer men av någon underlig anledning gjorde jag inte det den här gången. Nu sitter jag här och bara biter mina naglar. Blev lite oroad där när jag såg på sidan att det stod att dom skickat varan fått kolinummer men kunde inte få upp något på schenkers hemsida. Ringde Schenker och det är då dom säger att dom inte fått in paketet ännu. Jag beställde ändå i tisdags och det stod beställningar innan om det var 16.00 skickas samma dag, men så jag borde senast fått det i fredags om dom hade skickat det har dom alltså inte. Ska ringa dom imorgon även om jag just nu känner att jag kanske blivit blåst eller nått, men då tar jag tillbaka affären liksom. Skickar dom inte det imorgon då köper jag spelet på annat ställe man har ändå ångerrätt i några dagar och den tiden har inte gått ut ännu.

USCH nu känns det här inte alls bra.

10 Comments

 1. Näää vad tråkigt, hoppas du får den snart!
  Själv väntar jag på min Iphone 4… har väntat i 8 veckor nu och får nog vänta ett tag till 🙁

  Men den som väntar på något gott 😉

  1. Patricia – Ja visst är det så men blir ju oroad när man läser att andra skriver massa negativt, ska ringa de där företaget imorgon och fråga varför det står orderskickad när den inte är skickad. Tycker det är skumt.
   Men antar att man måste ha lagen på sin sida liksom. :S , hoppas du får din Iphone 4 snart 🙂

  1. Har tagit på faktura via klarna som dom hade.Men om man inte får varan lär man ju kunna höra av sig till klarna och förklara läget, menar transportbolaget vet ju att inget lämnats in också.Är glad att man inte tog kontant =S

 2. usch vad jobbigt! Hoppas verkligen att du får det snart! wii är ju så roligt. 🙂

  sv: tack! Jag hoppas verkligen tentan gick vägen.. jag håller tummarna. 🙂 Hoppas du får en fin dag!

 3. Hej hej och tack för din omtanke .

  Vi köpte vårt spel på manzzon.se och det gick jättebra , de har svinbra personal och snabb frakt . Inga problem alls .

  /Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: