Anna skickade över en tråd som cirkulerar på familjeliv. Jag dog av skratt och efter en stund vandrade ämnet vidare till att jag och Anna började undra om man kan få en Aubergine i röven. Anledning var att om någon skulle göra liknade som kvinnan i den där FL tråden fick utstå på en själv skulle man hämnas. Jag dör av skratt över min och Annas tankar. Här får ni ett sakprov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: