fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Fyndat!

Whooo!

Hämtade William på förskolan sen begav vi oss mot maxi. Var meningen att jag bara skulle handla middag. William har sedan han för första gången i sitt liv fick prova burkköttfärssås och spagetti här för ett par veckor sedan, tjatat om att få det igen. Det var för honom bland det godaste han ätit. Haha, stackars barn S. Han får aldrig sånt som redan är färdigt utan jag försöker göra saker från grunden så när han fick prova det där en dag när jag var lat blev han helt såld. Så nu ska jag göra det igen, väldigt lätt lagat. Värma den där burken så är det klart snabbt S.

I alla fall på maxi låg det ett bord med rea och utförsäljnings saker och där hittade jag ett Abba singstar för 99:- för ps3 alltså. Låg även minneskort för ps2 där som Björn har för 49:- så jag ringde Björn han ville ha ett (orginal minneskort alltså) och jag har alltid velat haft singstar så nu har jag de. YES! FYNDA ger en verkligen stora lyckorus.

Nu ska jag laga mat och sen hämta mitt Wii och ett till paket, sen blir det blingo hos Björns kusin.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: