Tweenieåldern

Vab tisdag.

Skulle ju jobbat, men direkt William vaknade såg jag att han var blek kände på pannan (han var extremt seg var därför jag reagerade), varm panna och klagande på ont i halsen. Försökte liksom övertala honom med allt men han kände sig dålig det var sista budet. Anledningen till att jag alltid är skeptisk innan jag tar fram tempen är för att han ibland luras bara för att vara hemma, det här är nog något alla barn provar så jag är lite så där KLART du ska gå först men när man ser att ens barn är hängigt så får man ge sig liksom. Så nu ligger han nerbäddad i sängen, själv sitter jag här med håret i torkturban och ska väl städa strax. Lika bra det om man ändå ska vara hemma, ska passa på och läsa lite litteratur vi ska ha tills torsdag också.

Sen lär jag försöka svara på era kommentarer också. Sorry men igår var helt ENKELT så himla intensiv, jag fick knappt tid över till något. Dessutom håller jag på att hjälpa en tjej med designen till hennes blogg, bara det tar tid.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: