Författarens egna ord.

Anmälan om lägenhet.

Så nu har jag anmält nummer på skatteverket som alla skulle göra som bor i lägenhet, gick smidigt när man har e-legitimation.
Ni som bor i lägenhet har ni anmält er eller ska ni göra det via snigelpost sen?

Jag gillar att ha saker överstökat, hatar att vänta och vill göra saker nu. Därför var det via e-legitimation rätt soft att ha det gjort.

6 Comments

  1. Va, jag fattar inte? Varför skall man anmälla att man bor i lght? Eller gäller det bara om man bor i en bostadsrätt? Ja bor i en hyreslägenhet nämligen och har inte hört ngt om att anmälla…?
    Nathalie recently posted..Stockholm

    1. Nathalie – Alla som bor i lägenhet ska anmäla sitt lägenhetsnummer till skatteverket. Nya regler du kommer få papper i din brevlåda om detta i veckan. Storebror ska kolla dig du vet 😉 . Går dock att anmäla direkt via webben. http://www.skatteverket.se och sen väljer du att gå in på anmäl hyresnummer eller något sånt liknade står det, sen efteråt så skriver du under vilka som bor i lägenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: