fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Hämtat mitt wii och icakund.

Så nu är mitt nintendo wii hämtat på posten. Mamma Madde är kääär! Så fint så, äntligen har jag mitt wii igen. Var så bitter när spelet gick sönder att jag surat ett bra ta men nu så nu är mitt wii i händerna på mig igen. Jag och William har spelat spel och roat oss en stund och som tack för de fick jag ryggskott. Man ska roa sig kungligt sägs de?! Straffet är ett skott i ryggen.

Ett efterlängtat paket

Gick med i Ica Banken!

WII! Lövley WII

William i full Wii action!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: