Herre gud jag är rejält trött blir en tidig kväll vill jag lova den här lilla påsen blod jag gav bort gjorde mig riktigt slut idag, tror helt enkelt jag kört på för hårt som en av Williams fröknar så. Man ska ta det lugnt efter man gett blod men alla som känner mig vet att jag absolut inte är den som kan tagga ner utan alltid har fullt upp. Björn kom hit med pizza blev en banan och kyckling pizza med maestros goda starka kebabsås SÅ sjukt god finns nog ingen godare pizzeria *S* .

Annars då? Var med Lisa till Mio, hittade inget även om dom har massa fint där. Sen drog vi till citygross men blev inget därifrån heller jag gick mest runt och var osocial och gäspade HAHA. Sen så åkte vi tillbaka till stan, diskuterade att våldtäktsmän och pedofiler borde få kuken av skuren, och kvinnorna kan dom fan sy igen hålet på. JA jag är brutal i sånt men den som via våld ger sig på folk har fan förbrukat rätten att kunna ha sex så tänker mig drastiska sida, men rationella sida tänker istället att dom borde låsas in på ett speciellt psyk där dom får leva resten av livet. Jag tillhör också skaran som tycker att psykvården borde ha rätt att tvångsomhänderta människor och helt enkelt ha rätt att spärra in människor. Jag är helt för att folk som gång på gång bevisar att dom inte klarar sig i samhället helt enkelt ska låsas in och få vård. Man ska enligt mig själv inte ha rätt att bedöma när man är frisk, som det ser ut nu kan en människa som försöker ta livet av sig gång på gång ändå komma ut och göra det gång på gång istället för att få vård och bli hjälpta. Såna här människor som gång på gång blir magpumpade kostar samhället onödigt mycket pengar på grund av att ingen spärrar in dom och ger dom hjälp. Pengar jag hellre sett gått till vård och skola. Den människa som vill dö på riktigt dör också när dom gör något men så många använder självmord som ett rop på hjälp och det där ropet borde uppmärksammas inte bara jaha mår du bra idag? Men då kan du åka hem, jag tycker att om man försökt ta sitt liv ska man genom psykolog hjälp bli tvungen att stanna tills man är frisk om det så tar 1 månad eller 6 år, jag tror inte på att folk blir friska bara för att man magpumpat dom, det som ligger i själen stannar där och då behöver man hjälp och inget annat.
Missförstå mig inte nu, jag vill inte ha tillbaka ett “dårhus” där folk får lobotomi och lägga folk i kokande oljor sånt där jag absolut inte för. MEN jag tycker att folk som behöver hjälp ska tvångsomhändertas, inte bara för sin egen skull utan för alla anhörigas också.

Sen att man inte får berätta om såna tankar är en sak. MEN det är mina tankar och jag vet att dom aldrig skulle gå igenom men tänk ett samhälle där sjuka fick hjälp istället för ett samhälle vi har nu, där psykopater går in på skolgårdar och knivhugger barn, ett samhälle där folk våldtar och mördar varandra på löpande band. TÄNK om dessa människor istället fått vård när dom för längesedan skulle behövt den.

Mer pengar till psykvården är något jag förespråkar, något jag tror skulle vara bäst för alla som lever här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: