Okej nu kommer det låta som jag gnäller men det gör jag inte mer så att jag funderar på vilka grunder detta kommer sig av.
Fick precis min medlemstidning från Ica. Okej att den innehåller rabatter som faktiskt i stort stämmer men ibland blir jag fundersam. Som förut när jag alltid fick rabatt på fiskbullar, vi kanske köper fiskbullar 3-4 gånger per år och det är för William längtar efter det. Men alltså det får jag rabatt på och idag blev jag nog mest förbryllad. Jag gillar inte glass, dels för dom ända som går att äta innehåller mjölk och för alls som inte vet om det redan så är mjölk för en laktosintolerant person = bubblig och gasmage (skriver gasmage för alla känsliga egentligen menar jag FULL med fisar från helvetet) det resulterar i att tarmarna rör sig som en jävla karusell i magen och man ligger och tänker ALDRIG mer en droppe mjölk, och sen då. Förstoppning i några veckor för att sedan PANG toaletten tycks inte alls vara nog nära man sitter där och skiter och tror hela jävla toaletten ska sprängas i tu… Nej glass med innehåll av mjölk går alltså fet bort och i och med att jag endast ätit daim-strut innan jag blev laktosintolerant så går glass i stort bort. Då återkommer då resten isglass (BLÄ) ända som går att äta är piggelin men hur jävla upp över höjderna är de? Näe precis, därför så väljer jag helt enkelt bort glass då det inte är viktigt för mig.

SÅ nu är gåtan, på vilka grunder tror ica att jag skulle ha glädje av rabatt på glass? Vill dom kanske att jag ska skita ner hela deras toalett på maxi eller vad?

Man undrar på vilka grunder dom påstår detta.

9 kommentarer

  1. Haha, jag brukar också få skumma rabatter! Men den här gången prickade dom in ett par bra saker iaf som faktiskt behöver inhandlas denna månaden. 🙂
    Men det är ganska snåla rabatter, typ 20% på EN av dessa varor, men vill jag köpa fem stycken så är det ju fullpris på fyra av dom…
    J recently posted..Ny bloggdesign

  2. Jag fick också rabatt på glass den här månaden “vid köp av 4 stycken”. Senast vi köpte glass var nog i början på sommaren.. I övrigt så händer det i princip aldrig då ingen här hemma är särskilt förtjust i glass. Tror att man oftast bara får några rabatter från olika företag, oavsett vad man handlar. Sen lyckas de säkert pricka in rätt ibland eftersom man oftast handlar en hel del olika varor på en månad.. Har iaf varit med om konstiga rabatter förut också. Tex. förra månaden fick vi rabatt på fiskbullar och det köper vi aldrig 😉

    1. Emelie – Haha, fy fan va dåligt egentligen menar hur tänker dom? Då måste det ju vara så att dom skickar ut lite ja och hoppas folk gillar det eller nått *S*.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: