Dark Mode Off / On
Reklam

Juveliassmycken rekommenderar.

Jag rekommenderar verkligen ALLA att handla på juveliassmycken.se , jag köpte ett par örhängen och namnhalsband där för några veckor sedan, tyvärr gick låset sönder så skrev mail och fick svar med adress att skicka tillbaka smycket så jag kunde få det fixat. Skickade in det i fredags idag fick jag tillbaka smycket + ett till halsband som ”plåster på såren”. Hur gulligt som helst. Blev jätte glad, det andra smycket föreställer en fjäril. Tycker ni ska kika in på sidan faktiskt, jätte många fina smycken, snabb leverans och otroligt trevlig support och tillmötesgående personal!

Halsbanden

Klicka på bilden ovan för att komma till Juveliassmycken.se

4 Comments

  1. så det ska inte vara några som helst problem med den nu:)? JÄTTESNÄLLT AV DIG! som tack, så blir du länkad i min blogg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: