FY fan va bajs. Tyckte nog att jag såg några små korn förut idag runt 13.00 tiden när jag gick förbi förskolorna här uppe på väg hem från maxi men försökte i min inbillning övertyga mig själv om att jag såg i syne… Tyvärr gjorde jag inte de, nu kommer stora vita monster ner ramlandens från himlen. FAN också. Måtte det ändå bli en grön jul i alla fall! Inte massa snö i år snälla snälla!

Första snön den 15 Oktober 2010.

5 min senare stora flingor.

Några på marken.

10 minuter senare var snön borta! TACK och lov. Någon snö vill vi inte ha i Dalarna och Sverige så här tidigt på året!

16 kommentarer

  1. Oj, vad tidigt snön kommer, fast visserligen vet jag att det blir mer snö uppåt i landet än i skåne. Brukar vara med “slask”väder på vintrarna här nere.

    Ja, det är inte kul att allt ska vara så dyrt, jobbigt bara när saker knappt går runt!
    Myran recently posted..Över tre veckor sen nu

    1. Myran – Fast det försvann fort i alla fall. Hehe till min glädje 😉 *S* , jag skulle nog behövt bo längre ner i landet egentligen för snö är inte alls min grej haha.

    1. Nathalie – Ja fast som tur var försvann snön på 5 minuter :-p . Så var snö som föll men den försvann lika fort sen skrev nån att det var hagel så jag vet inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: